Меню Multiplex Увійти
Київ, Lavina IMAX Лазер
IMAX LASER
Закрити

Схоже, ви десь у Далекій-далекій галактиці чи Середзем'ї :)

Будь ласка, оберіть
Ваше місто та кінотеатр

Адрес СкайМолл

Обрати

Схоже, ви десь у Далекій-далекій галактиці чи Середзем'ї :)

Будь ласка, оберіть
Ваше місто та кінотеатр

Обрати

Закрити

Ви давно не оновлювали сторінку

За цей час деякі сеанси встигли розпочатись, і на них більше не можна купити квиток

Оновити сторінку
Залишитись
Закрити

Вибачте, система онлайн продажу квитків тимчасово недоступна. Ми працюємо над вирішенням цієї проблеми. Ви як і раніше можете придбати квитки в касі кінотеатру

Закрити

Ваше замовлення буде скасовано

Проте ці місця будуть недоступні до 15 хвилин.

Скасувати
Залишитись
Закрити

Можливість покупки квитків онлайн з’явиться найближчим часом.

Чому? Закрити
Закрити

Ваше повідомлення надіслано менеджеру компанії. Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Закрити

Розраховуйся з Apple Pay
в додатку Multiplex -

отримуй попкорн в подарунок!

Детальніше

* Для власникiв карток ПриватБанку

Увійти
Місто
Кінотеатр
Фільм Борщ. Секретний інгредієнт
0+

Без вікових обмежень

Дивитись трейлер

Борщ. Секретний інгредієнт

Фільм вийшов з прокату
Обрати інший

Борщ. Секретний інгредієнт

Інформація про фільм

  • Вік:

    0+

    Без вікових обмежень

  • Рік:

    2020

  • Режисер:

    Дмитро Кочнєв

  • Період прокату:

    22.10.2020 - 28.10.2020

  • Мова:

    Українська мова

  • Жанр:

    Документальний

  • Тривалість:

    1:20

  • Виробництво:

    Україна

  • Студія:

    Film.ua

вiдео

Трейлер

Сюжет

  • Який український борщ - справжній? На свинині, птиці, яловичині чи може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і соленого томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати чи квасити? Куштували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушками чи чорносливом? - Євген Клопотенко вирушив у мандрівку всією Україною, щоб віднайти секретні інгредієнти головної страви українців. 
  •  Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка у страву завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу брунатний, а на Одещині жовтогарячий. Борщ варитиметься високо в Карпатах та на військовій польовій кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС та просто в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників та в гуцульському селі, у вишуканому львівському ресторані та в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю.

Відгуки про фільм Борщ. Секретний інгредієнт

Це сторінка для вражень про кіно. Інші коментарі відображені не будуть. На ваші питання завжди відповімо тут.

comments powered by HyperComments
Дивіться також: Скоро у прокаті: